Bekijk de mogelijkheden van onze domestickers

Wij bieden domestickers en -labels aan in
alle maten en vormen.

Klik hier voor meer informatie

Bekijk de voorbeelden...

Ons overzicht met voorbeelden laat
een scala aan mogelijkheden zien
qua ontwerp en vorm. Doe hier
gerust inspiratie op voor uw
eigen ontwerp.

Bekijk de voorbeelden

Meer informatie over domestickers / domelabels

Domestickers worden gemaakt door uw ontwerp op een zelfklevende vinylfolie te printen, deze folie wordt door plotters in vorm gesneden. De uitgesneden vormen worden door middel van een kunsthars toplaag afgewerkt tot een domesticker. Hierdoor ontstaat een mooie, chique, sterke 3D domesticker met een hoge promotionele waarde.


Al onze domestickers bieden de volgende voordelen:
• Full colour digitale druk/print
• Keuze uit metallics
• Kras- en beschadigingsbestendig
• Sterke kleefkracht
• Waterafstotend
• Niet vergelend
• Geen opstart-, instel-, of aanloopkosten
• Snelste levering in de branche


Metallic opties (folie)

Bij Domed Stickers International bieden wij standaard de keuze uit 6 verschillende foliesoorten om uw ontwerp op te printen. En voor alle folies gelden dezelfde prijzen.

Wit - de meest gekozen optie, hoge kwaliteit, glanzend wit vinyl
Geborsteld zilver - zilverkleurig metaal met een geborsteld effect
Geborsteld goud - goudkleurig metaal met een geborsteld effect
Chroom zilver - zilverkleurig metaal met een spiegelend effect
Chroom Gold - goudkleurig metaal met een spiegelend effect
Glashelder -  transparante folie


Minimale order hoeveelheid

Ons minimum-orderbedrag is de laagste in de branche, slechts €20!


Levertijden

Wij zijn er trots op de snelste levertijden in onze branche te kunnen bieden. Alle orders minder dan 10.000 stuks worden standaard tussen 7 en 10 werkdagen (na akkoord werktekening) geleverd. Vaak leveren we sneller! Heeft u uw domestickers sneller nodig? Met onze express service wordt de levertijd verkort naar 4-6 werkdagen. Voor orders groter dan 10.000 stuks brengen wij graag een maatwerkofferte met bijbehorende levertijd uit.


Prijslijst

Onze prijzen zijn niet geheim. Onze overzichtelijke prijslijst geeft meteen inzicht in onze lage prijzen. En er zijn geen extra kosten voor metallic ondergronden en instel-, aanloop- en opdrukkosten. En ook bij het laagste orderaantal van €20, zijn onze prijzen zeer scherp.


Polyurethaan Doming Hars

Onze domestickers zijn gecoat met een krasbestendige polyurethaan epoxy hars. Deze laag is niet alleen krasbestendig, deze beschermd de sticker ook tegen UV-straling. Hierdoor blijven onze domingstickers altijd mooi en helder.


Printen en kleuren

Wij bedrukken (printen) de logo's, teksten en achtergronden van onze domestickers met een hoog resolutie 4-kleuren (CMYK) proces. Wij kunnen drukken op witte, transparante, geborsteld zilver-kleurige, geborsteld goudkleurige, chroom zilverkleurige en chroom goudkleurige folie. CMYK-print kent geen witte inkt. Daar waar er wit in uw ontwerp zit, zal de ondergrond gevormd worden door de kleur van de basisfolie. Als er op transparante folie gedrukt wordt, wordt er eerst een witte laag onder de niet transparante delen aangebracht. Als van te voren aangegeven wordt dat een witte kleur nodig is, dan kan dit alleen bij toepassing van vector-bestanden. Wilt u meer weten over kleuren, bekijkt u dan de richtlijnen hiervoor op deze website.


NB

Mogelijk dienen wij kleine aanpassingen aan uw ontwerp door te voeren. Dit kan zijn omdat er scherpe hoeken en dergelijke aanwezig zijn. Hoeken moeten afgerond zijn met een minimale radius van 1 mm. Hele bijzondere vormen (zoals stervormen, donutvormen en dergelijke) kunnen voor extra kosten zorgen. Is dit het geval, dan is het aan te raden ons eerst om een maatwerk offerte te vragen. Alle orders worden voor productie als pdf bij u voorgelegd.


Toepassingen

Domestickers worden toegepast voor een breed scala aan doeleinden en apparaten. Een aantal voorbeelden waarvoor wij domestickers hebben gemaakt: airco-systemen, luchtverversingssystemen, velgen, boten, kasten, rekenmachines, camcorders, camera's, caravans, auto's, CD-, DVD- en Blue Ray-spelers, klokken, computers, dashboards, deuren, drankautomaten, vaten, koelkastmagneten, koelkasten, spelcomputers, versnellingspoken, handdrogers, helmen, sleutelhangers, medailles, monitoren, motorfietsen en brommers, pennen, biljarttafels, promotionele producten, roeimachines, douches, zeep dispensers, boxen en speakerkasten, sportattributen, tafeltennis tafels, telefoons, toiletten, aanhangers, verkoopmachines, teveel om op te noemen.

Andere namen voor domestickers zijn: domelabels, gelstickers, dikke stickers, 3D stickers, merkplaatjes, merkdragers.
80x80mm Domestickers met wit folie

38x45mm Domestickers met wit folie

50x50mm Domestickers met wit folie

55x25mm Domestickers met wit folie

50x50mm Domestickers met wit folie

38x45mm Domestickers met wit folie

90x25mm Domestickers met wit folie

40x20mm Domestickers met wit folie

50x50mm Domestickers met wit folie

United Kingdom France Deutschland Nederland België Italia España
Telefoonnummer: 03 457 40 40  |  Email: info@dome-stickers.be
Onze lijnen zijn bereikbaar van 8u30 - 17u, maandag - donderdag; 8u30 - 15u vrijdag

Andere divisies van J&A (International) Ltd:
Name Badges International  |  ID Workwear  |  Creative Transfers  |  J&A (International) Ltd

De afbeeldingen en ontwerpen op deze website zijn slechts bedoeld om de mogelijkheden weer te geven die behaald kunnen worden met onze producten.
Alle prijzen zijn exclusief BTW (21,0%), tenzij anders aangegeven.
DSi (een divisie van J&A International Ltd) handelt volgens haar algemene voorwaarden.
Door het plaatsen van een order gaat u met deze voorwaarden akkoord.
Accepteer
Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze voorwaarden en het gebruik van cookies om deze website optimaal te laten werken.